Thuis

Moduleland Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Modulelandtechnologie de plaatsbepaling in Hanoi Vietnam is een fabriek gebaseerde fabrikant van optische zendontvangers die diverse types behandelen die wijd op WAN, LAN, San, Vezelkanaal, FTTX worden toegepast, enz., die de snel veranderende markteisen ontmoet. Wij hebben technische deskundigen met meer 15 jaar ervaringen in ons team om R&D, programmering, en aanpassing voor onze cliënten te doen. Gemeenschappelijke 155M~8G SFP-S wordt reeds gezet in massaproduktie. Momenteel concentreren wij ons hoofdzakelijk op 10G-zendontvangers zoals SFP+ en 40G QSFP.

 

Moduleland werd opgericht in Juni 2019 en ons doel is een high-end optisch modulebedrijf te bouwen van wereldklasse door geavanceerde technologie en opmerkelijke het talentenbasis van China en grote markt te combineren. Ons voordeel ligt in professionele onderzoek en productiecapaciteit. Wij hebben vele jaren van technische precipitatie en accumulatie in ontwerp van de hoge snelheids het optische module. Bovendien, wij hebben ook het testende systeem dat van de lage kostenmodule ook capaciteit voor automatiseringsplatform onderzoekt.

Gestationeerd in Shenzhen China, Moduleland heeft verkooporganisaties en distributiepartners in China, Europa, de V.S., Rusland, Indiaand Brazilië, enz.

Moduleland vestigde de nadruk van de bedrijfcultuur bij de „Innovatie, hoog-efficiencyand-hoogtegroepswerk“. Begeleid door deze cultuur, voerde het Bedrijf kwaliteitsbeleid uit dat op „Nadruk bij de innovatie gerict, onophoudelijk verbetert, tevredenstelt klanten en drukt kosten“. Moduleland blijft zijn concurrentievoordelen in industrie-leidende technologie, sterke productiemogelijkheden en streng kwaliteitsbeheersysteem consolideren.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Moduleland werd opgericht in Juni 2019 en ons doel is een high-end optisch modulebedrijf te bouwen van wereldklasse door geavanceerde technologie en opmerkelijke het talentenbasis van China en grote markt te combineren. Ons voordeel ligt in professionele onderzoek en productiecapaciteit. Wij hebben vele jaren van technische precipitatie en accumulatie in ontwerp van de hoge snelheids het optische module. Bovendien, wij hebben ook het testende systeem die van de lage kostenmodule ook capaciteit voor automatiseringsplatform onderzoeken.

Moduleland Technology Co., Ltd.
Moduleland Technology Co., Ltd.
Moduleland Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Moduleland

Aantal werknemers : 100~150

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Moduleland Technology Co., Ltd. Certificaten China Moduleland Technology Co., Ltd. Certificaten